28 februari

Kvällen är nu kommen. Det har varit en lugn kväll, ska läsa i krkortsböckerna nu medans jag håller på att tömma två av mina datorer på bilder från evigheters evigheter! Dock tar det en fruktansvärt lång tid eftersom det är världens segaste dator.
Men jag har bestämt mig för att flytta ut de och köpa ett litet bord istället för detta stora klumpa skrivbort som jag aldrig använder ändå.


December 2009


28 februari

Förästen så har jag ändrat om lite i designen här, vad tycker ni?


28 februari

Nyss hemkommen, har packat upp min väska ifrån helgen hos hjärtat!
Var ju på körskolan efter skolan och gjorde prov, så nära! Det är ett avsnitt jag missar på och det är givetvis ett matteavsnitt. Jag kan bara inte få in vilket som hör till vad. Bara att kämpa på! Ska ner igen imorgon, men då ska jag inte bara göra prov utan ska även köra med min nya körlärare Peter. Kommer få köra oftare nu, TUMMEN UPP!

Pappa mailade att felix blogg var uppdaterad, gick in och kollade och minsann där var det uppdaterat med bilder, bland annat från i lördags när vi åkte skidor. Tänkte dela med mig lite!


Richard och jag när vi kommit ner en av alla gångerna!


Johanna tog sig fram på annat vis.


Lunchen var serverad, supergoda mackor!


Guuud så trötta vi var när vi åkte hem!

28 februari

Godmorgon godmorgon!
Börjar kl 10 idag men jag var uppe med tuppen! Richard börjar ju betydligt tidigare än jag så jag fick allt ta att gå upp då med för att komma in till bussen. Har varit med på två av hans lektioner innan jag tog bussen ut till skolan, kände inte alls för att sitta själv i mnin ensamhet på skolan och inte göra någonting.
Richard hittade en sänggavel igår på IKEA och den kommer sitta super fint på hans nya rum! Det var värsta klippet också vi gjorde. Dock fick vi inte in den i Lottas bil när vi skulle hem så Richard och jag fick åka hem och hämta gabbes bil och sedan köra tillbaka till IKEA, bara för att få hem sänggaveln!

Ska sätta mig och pilla lite på designen på bloggen, se om jag klarara det! :)

27 februari

Nu är vi hemma från Richards mormor och morfar. Det blev en mysig stund då även Richards morbror, fru och barn kom dit. Vi blev bjudna på en god fika och gott sälskap!
Just nu sitter Richard där uppe och skriver en annons medans jag sitter och kollar film, Kärlek i New York. Än så länge är den inte speciellt bra, men får ge den en chans och se hela. Huvudrollen är trots allt Malin Åkerman. Gillar henne som skådespelare!
Om en stund åker vi till IKEA och kollar saker till den nya lägenheten.


27 februari

No updates igår heller men det var för att vi spenderade hela dagen skidbacken hela långa dagen! Det var riktigt roligt och vi slapp att det snöade trots att de hade lovat att det skulle komma snö. Pappa jag och Richard tog ann oss de stora och branta backarn och jag var verkligen stolt över mitt mod!
Nu ska hjärtat och jag göra oss i ordning för att åka till hans mormor och morfar och sedan vidare till IKEA!


25 februari

Har precis kommit hem från jobbet, så skönt att det är fredag!
Ikväll ska älskling och jag inget annat än att slappa, äta gott och ta det lugnt. Vi köpte kött igår som vi ska grilla, mums! Kan man längta mer till sommaren?! Jag älskar grillat, pommes och bearnaesås med ett vitlöksbröd bredvid. Och det är precis vad vi ska äta ikväll!
Imorgon så ska vi gå upp tidigt, vi ska lämna lomma redan kl 7 på morgonen för att åka hem till mig. Kl 8 lämnar vi furulund tillsammans med min familj och ger oss för att åka skidor hela dagen! Det kommer bli riktigt kul och helt klart sportlovets höjdpunkt!
De senaste 2,5 dagarna har jag bara scannat på jobb. Och där är enormt mycket kvar att scanna dock får det vänta till påsklovet då jag ska jobba igen. Tyvärr hinner jag inte med att jobba på fredagarna som jag gjort innan, i och med att jag bara går två veckor i skolan innan praktisken börjar. Och dessutom kommer vi sluta halv 2 istället för kvart över 11 dessa två veckor. Lite tråkigt eftersom jag inte får några pengar men samtidigt skönt att vara ledig från det ett tag nu.


Jg fick det sjukaste dokumentet att scanna här om dagen.
Kan ni gissa hur många sidor det var på?

Tro det eller ej, men hela 404 sidor!

Richard lagade mat igår, kyckling thaiwok. Riktigt gott och jag fick även med mig lite till jobbet. Få vad fins det satt i magen vid lunch tid!


Nu ska jag fixa lite musik inför resan imorgon! Kanske slänger upp ett inlägg lite senare ikväll, får se om jag orkar. Jag är verkligen helt slut efter denna veckan och vill ha lite mysig tid med mitt hjärta!

25 februari

Sorry för den allra sämsta uppdatering! Men som ni vet jobbar hela dagarna och är helt slut när jag kommer hem. Men igår åkte jag inte hem efter jobbet, jag tog istället bussen ut till Nova för att möta upp Richard där. Vi åkte och handlade mat inför helgen eftersom vi är själva. När vi kom hem kände jag inte alls för att starta datorn och skriva, jag ville bara njuta av mitt hjärtas sällskap! Vi lagade eller Richard lagade kyckling thaiwok igår vilket satt fint i magen på en hungrig Sofie! Han är bäst min pojkvän! :)

23 februari

Körskolan gick hyfsat, inte helt nöjd men det är bara att plugga på. Jag har ju börjat med Fasfordon nu, fick 60 på första idag och 57 på andra. Tyvärr så har datorrummet stängt imorgon mellan 15-18 så nästa gång jag åker dit är på måndag och då ska jag se till att klara det!
Måste också tillägga att mitt humör verkligen är på topp idag!


23 februari

Godkväll!
Jobbade 9 timmar idag, fast det kändes inte alls som att det var så länge. Det har varit lugnt och skönt och har inte stressat. Det arbetet jag fick igår som jag trodde skulle räcka ill både idag och imorgon var färdigt redan till Lunch, good work! Så jag gick och pratade med inköps avdelningen och de hade saker till mig att göra. Kontrollera att alla inköpsordrar är scannade och scanna in de som inte finns i datorn. Jaja, det är lugnt tänkte jag. Men det visade sig att det var en hel del..


Yes, pengar till mig!

Började med 2010 och ska gå år för år bakåt i tiden. När jag hade gjort två månader in i 2010 upptäckte jag att det var inte mer som var scannat. Så imorgon ska jag börja scanna hela 2010 så att det finns i datorn innan jag börjar med att kontrollera alla andra år. Jag har att göra både imorgon och på fredag. Nu förväntar jag mig en fet lön i mars!


23 februari

Godmorgon på er! För en timme sedan ringde väckarklockan och det var verkligen jobbigt att gå upp! Men känner att jag behöver ta igen timmarna jag missade igår så nu sitter jag på en kokhet 123a. Fast jag ska inte klaga, den kunde ju varit iskall.. Eftersom jag jobbar hinner jag inte göra så mycket annat än att plugga till körkortet. Roligt lov va? Dock blir det riktigt roligt på lördag med familjen! :)

22 februari

Hemma efter ännu en dag på jobb och körskolan! Är inte fullt så trött som igår, kan det bero på min lilla sovmorgon jag mot min vilja fick imorse?
När jag lång om länge kom fram till jobbet så väntande en hel drös med jobb på mig. Där är jobb så det räcker långa vägar till både imorgon och på torsdag, det är bra! Pengarna rullar in...
Uppdatering om körskolan
Fas A: check!
Fas B: check!
Fas C: check!
Fas Fordon: snart check!
Fick dessutom köra hem eftersom pappsen kom och hämtade mig när jag var klar. Det gick jättebra och jag blir verkligen ännu mer taggad på att få hålla körkortet i min hand. Körde in om stationen i Kävlinge och skulle hämta min cykel då vi kom på att vi inte hade någon hållare till cykeln. För min del blev det att cykla hela vägen hem medans pappa fick sitta i en varm bil. Jag har ännu inte återfått värmen i kroppen så ska faktiskt ta och hoppa in i en varm dusch och sedan bädda ner mig i sängen med datorn i knäet och skriva lite.



22 februari

Det är bäst att lyssna på kroppen när den säger ifrån. Försov mig imorse och fick idiotcykla till tåget i Kävlinge. I motvind och snöyra tog jag mig fram, nu sitter jag på 5an mot jobbet, får ta och jobba lite längre idag så jag får igen lite av de missade timmarna. Ikväll blir det till att lägga sig tidigt iallafall, men har några prov att göra på körskolan också.

21 februari

Äntligen sitter man ner i sängen och tar det lugnt. Gud så skönt! Körningen gick bra, dock fick jag bara en 30 minuters lektion. Ska köra stenhårt på teorin resten av denna veckan med, varje dag kommer jag att befinna mig på skolan och göra prov! Vill bli klar NU!
Ska alldeles strax bädda ner mig, väntar bara på att badrummet ska bli ledigt så jag kan tvätta av sminket och borsta tänderna. Är verkligen helt slut idag, i både kropp och huvud. Ska få en ordentlig nattssömn innnan klockan ringder riktigt tidigt imorgon. Ska ta bussen 06.20, FY FÖR!
Till helgen väntas något riktigt roligt, vad får ni inte veta än!
Godnatt på er!


Det går bra nu! :)

21 februari

Sitter på körskolan just nu och väntar på att köra. Har skrivit prov också och är helt klar med fas b nu. Skönt! Bara fas c, fordon och repetion kvar. Efter körningen ska jag hem äta och sova! Är helt slut, jobbvärlden är jobbig!

21 februari

Sitter på jobbet just nu. Har gjort klart mina uppgifter och väntar nu på mer jobb! I need to work, I need the money!

20 februari

Kvällen har varit supermysig! God mat och min älskade familj bredvid mig. Det blev antrikot med pommes och bonjour sås och till efterrätt bev det blåbärspaj med vanlijsås! Mums vad gott.
Ska hoppa snabbt in i duschen nu innan jag myser ner mig bredvid Richard. Imoron blir det att gå upp tidigt trots att det är lov. Det är nämigen jobbet som kallar!
Godnatt på er!


20 februari

Nu ska hjärtat och jag gå ut en sväng. Vi skulle gjort det efter filmen vi såg, men båda somnade och nu har vi vaknat och mornat oss lite.

20 februari

Godmorgon världen!
Känner mig verkligen pigg idag, så idag ska jag ut! Ska försöka få med mig Richard också på en runda.
Imorgon är det dags för vuxenvärlden, dvs jobb.. Inte det roligaste men I do need the money! 





19 februari

Det är återigen helg och jag är verkligen sämst på att skriva då. Men det är bara för er att acceptera!
Kvällen igår bestod av massa Kevin bus både för mig och Richard! Det blev Wii spel, gamla VHS filmer och en massa skratt!
Nu ikväll har Richard och jag bara myst och kollat på melodifestivalen och fortsatt vårt film tittande som vi gjort exakt hela dagen! Vi har bara degat i soffan och det har verkligen varit dunderskönt. Kände verkligen att jag behövde detta. Imorgon ska vi bannemig sova länge för på måndag är det jobbet som väntar.
Godnatt och sovgott!


18 februari

Vi gör absolut ingenting i skolan. Klipper lite, klistrar lite och pratar mycket.
Efter lunch ska vi ha utställning för de andra på skolan och visa vad det är vi gjot under de två temaveckorna.


Caroline och min utställningshörna. Fina affisher!

18 februari

Godmorgon godmorgon godmorgon!
Härlig morgon som startas med att åka buss i en timme innan man är i skolan. Ganska skönt att halvsova och vakna i lugn och ro.
I eftermiddag ska Richard och jag åka till nova och köpa min studentklänning! Förästen så slutade matchen med 10-4 till Lund. Bra bra bra!


17 februari

Skolan gick jättebra idag!
Vi blev klara med flash presentationen och allt är nu färdigt! Oerhört skönt, går knappt att beskriva!
En sak som är ännu skönare är att skolan snart är slut för vår del. Två veckor skola kvar. Fattar ni?!
Det närmar sig med gigantiska steg. Har praktiken kvar, bal och student. Välkommen till vuxenlivet!Tog en tripp ner till körskolan efterskolan. Gud så duktig jag är! Dock så var datorrummet stängt, denna torsdagen igen. Men jag satte mig ner och gjorde lite vägmärkes prov och pluggade i boken och även svarade på frågor i teorihäftet. Känner mig oerhör duktig som spenderar så mycket tid där nere. Vill ju bli klar med körkortet så jag har egentligen inget val än att pallra mig ner.
Har nu sett två perioder av Richard match, 5-1 till Lund. Dock spelar de inte allt för bra, men keep working!


17 februari

Godmorgon godmorgon!
Det blev ingen sovmorgon idag, jag glömde ställa om klockan igår och när den ringde var jag alldeles för pigg för att somna om. Det är inte vanligt något sånt händer. Har nästan precis kommit i skolan och det blir en lugn dag idag, har inte alls mycket att göra och kl 10 ska vi vara på hälsomässa. Få lite massage och fruktdrinkar är inte helt fel!


16 februari

Ska alldeles strax sova, är trött som fan! Det har varit en lång dag med skola. Först vanliga skolan med hårt arbete och sedan körskolan och gjorde fyra prov, klarade fas C & fas A för andra gången. Jag är riktigt nöjd! Tänkte åka ner igen imorgon och skriva fas B igen och förhoppningsvis klara det!
Eventuellt ska jag kolla hockey på kvällen, Richard sista match för säsongen. Känns elakt att tycka det är skönt eftersom jag vet hur mycket han älskar att spela. Men det kommer bli skönt att få tillbringa en HEL fredag tillsammans och en lugn söndag och slippa känns sig stressad för man måste passa tiden så att han hinner i tid till samling innan match.


16 februari

Jaha, då var körlektionen imorgon inställd. Lagom kul att inte få köra på två veckor. Men näst nästa vecka får jag ny körlärare igen och får då köra två gånger i veckan! Innan dess ska jag fan ta och bli klar med teorin!
Dags för ny uppgift om 15 minuter, förhoppningsvis blir jag klar idag och får sovmorgon imorgon! DEt hade inte varit helt fel efter den sega morgonen imorse!


16 februari

Man blev klar innan Deadline iallfall, skönt! Nu har jag nästan två timmar att göra vad jag vill på. Dunderskönt!
Tänkte faktiskt plugga lite körkort, måste klara det i eftermiddag!

16 februari

Humöret blir bara bättre och bättre, härligt som tusan!
Affishen är klar och har en bra ide till min flyer, sofie är nöjd as hell!
Tänkte dela med mig av designen jag gjorde på hemsidan.


Framsidan


Andra sidan


Förpackningen vi skulle designa igår!

16 februari

En riktigt trött och negativ Sofie är påväg in till skolan nu. Men en sak som är positiv är den nya musiken jag lade in i telefonen igår. Den får en att känns sig lite pepp på allt! Dock så kommer dagen vara stressig, affishen och fluten ska vara inlämnad kl 11 och vad har jag gjort? Ingenting, bra jobbat!

15 februari

Efter det att pappa och jag ätit så fastnade vi vid tv och progremet "Den hemlia miljonären" satte igång. Vilken grej asså!
Det är en miljonär som ger upp sitt vanliga liv i en vecka för att leva som fattig. Alltså han får 250 kr att leva för under en hel vecka. Programmet är verkligen bra och oerhört rörande! Jag skulle faktiskt ocså vilja göra något sånt för jag tycker så synd om människorna när de sitter utanför Malmöborgs inne i Lund. Det är verkligen hjärtskärande och sorgligt! Jag vill ge dom en slant men tyvärr är det så sellan man går med kontanter på sig, iallafall jag.
Nej, nu ska jag lägga mig ner i min sängen och kolla på grannfejden. Haha, dom är i Brösarp ikväll.
Godnatt på er! :)


15 februari

Kom hem till ett varmt hur för snart en timme sedan. Gud så kallt det är ute! Är vintern på väg igen? När ska det bli sommar egentligen?
Körskolan gick inte så bra som jag hoppats och därför har jag bestämmt mig för att råplugga ikväll!
Jag ska bannemig bli färdig nu! Imorgon kommer jag att spendera ganska många timmar på körskolan. Åker dit direkt efter skolan och åker inte hem förän när sista bussen går dvs 18.18. Tänkte försöka klara fas C & A (måste klara alla två gånger).


När ska våren komma?
Fotograf: Sofie Kragh


15 februari

För vi har tagit studenten
för vi har tagit studenten
för vi har tagit studenten
fy fan vad vi är bra!
Lyssnar på klassens spotify lista till studenten, kan man längta mer?! Nej jag tror inte det.
Snart ska vi få en ny uppgift och i eftermiddag ska jag besöka körskolan ännu en gång. Det känns nästan som att jag bor där nu. MEn inte länge till för snart hoppas jag hålla mitt körkort i handen!


 


15 februari



Nu kan man fan inte låta bli att tagga till studenten! Nu känner man verkligen att det börjar närma sig! VILL HA 10 JUNI NUNUNUNUNU!!
Pallar inte Bqrre bakom! hahaha sån tönt!


15 februari

Överraskningen jag fick av Richard igår bestod av en middag på Elysee. Han bjöd på jättegod foundue och marängsviss på kvällen. Riktigt mysig kväll och något som vi borde göra lite oftare. Det var verkligen supergott, dock var vi båda helt slut när vi kom hem och jag somnade nästan direkt.
När klockan ringde i morse var det väldigt motigt att gå upp. Ville bara ligga kvar iallafall ett par timmar till, men skolan kallade så vi hade inget val. Vi fick nyss en ny uppgift, vi ska designa iphone förpackningar där man får en app gratis när man köper iphonen. Deadline är kl 11.00 idag så jag ska ta ioch sätta fart nu! Vill bli klar plus att vi ska få våra studentmössor och antagligen det vi beställde till! SJUKT NICE och man blir riktigt taggad till STUDENTEN! GE MIG DEN NUNUNUNUNU!


Underbaringen själv


Riktigt gott !

Du är hela min värld, jag älskar dig!


Richard Ursu <3

Oh his eyes, his eyes
Make the stars look like they're not shining
His hair, his hair
Falls perfectly without him trying

He's so beautiful
And I tell him every day



Richard Ursu, världens finaste människa! Jag är så lycklig att jag träffade dig! Du kom in i mitt liv och tog mig med storm. En storm som än idag hållert mig fast. Jag vill och tänker inte släppa taget om dig heller. Du får mig alltid att le och vara glad oavsätt om jag är nere eller om vi bråkat. Det slutar alltid med att du får mig att skratta. Ditt leende är så vackert precis som dina ögon. Du är så vacker, hela du! Insida som utsida, precis lika vacker! Det finns bara en sak att säga för att beskriva mina känslor för dig.
Du är hela min värld, jag älskar dig!

Inne i fjärilsrummet på Zoo i Danmark


14 februari

Idag är det alla hjärtans dag! En dag full med kärlek, mysigt! Jag har redan spridit lite kärlek och omtanke på skolan när jag delade ut rosorna som elevrådet sålt nu under veckan. Det fanns dom som blev lite förvånade, kul!

13 februari

Har gjort lite ändringar i min header. Får dock inte rirkgit till det med storleken. Trots att jag gör den större i photoshop så ändrar den inte storlek när jag lägger upp den i bloggen. Är riktigt trött så orkar inte pilla mer på det nu. Ska stänga ner datorn nu och gå och lägga mig i Richards mysiga säng, läsa i körkortsboken och sedan kolla en film!

Imorgon är det alla hjärtans dag! Och jag ska äntligen få veta vad det är Richard ska överrasta mig med, spänd till tusen!


13 februari

Tänkte snabbt bara lägga upp en bild på håret, ska nämligen plugga körkort sedan och fixa lite på hemsidan.


Före


Efter


12 februari

Nu ikväll slingade Richard håret på mig ännu en gång. Och denna gången syns det betydligt mer än sist. Imorgon ska jag ta en bild och lägga upp, håret är nämligen fortfarande blött.
Jag hade inte tänkt att jag skulle färga det än, tänkte att jag skulle vänta ett par veckor för att inte slita på det så mycket. När jag var inne i stan med Caroline så bestämmde jag mig-


Faktiskt en mycket bra färg enligt mig! Trodde helt ärligt inte att den skulle vara det..
Nu väntar marängsviss tillsammans med mitt underbara hjärta!

12 februari

Hemma nu, här är två av klänningarna jag hittade. Vet dock inte vilken av dom det blir eller om det ens blir någon av dom. Vi får se när det börjar närma sig!



12 februari

Sitter på bussen tillbaka till Lomma nu! Det blev en mysig och trevlig dag med Stumpan! Vi hittade en hel del snygga klänningar och jag hittade även en studentklänning! Ska nog åka in och köpa den nästa vecka, blev verkligen kär i den!

12 februari

Sitter nu på buss 132 mot Malmö! Ser framemot denna mysiga dag och hoppas hitta en klänning. Det hade varit skönt att slippa gå och tänka på det och bara ha det klart! :)

12 februari

Godmorgon världen!
Vaknade bredvid mitt onädligt stora hjärta imorse! Underbart som alltid! Strax efter det att vi vaknade skickade Caroline ett sms och frågade om jag ville med in till Malmö och kolla på balklänning. Så om ungefär en timme ska jag ta bussen dit, ska bli mycket roligt och jag hopaps jag kommer hitta en. Vet precis vilken sorts klänning jag vill ha, men frågan är om man hittar. Det är bara att hålla tummarna och se framemot en mycket mysig dag!


11 februari

Sitter hemma hos Richard och tar det lugnt framför tvn. Om undefär en timme kommer han hem från träningen. Längtar! Har suttit och jobbat med sida 2 till hemsidan. Blir snyggt tycker jag! Skönt att vara klar med den. På måndag blir det bara att små pilla lite och rätta till vissa saker. Nu tänkte jag faktiskt byta om till mjukiskläder och bädda ner mig i hans otroligt härliga säng!

11 februari

Nu tar jag och packar ner mina saker och gör mig redo för att bli upphämtad av mitt hjärta!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har jobbat som fan på designen idag, ändrat hit och dit, gjort om för att jag inte var nöjd. Men detta är vad jag åstadkommit änsålänge. Ska fixa och trixa lite mer ikväll när Richard är och tränar!


11 februari

Godmorgon!
Idag kommer inte bli en blogg dag om man säger så! Jag bara förvarnar er! Har massor med saker att göra i skolan, ska försöka bli färdig med att designa en hemsida! Den ska vara inlämnad på måndag kl 11, men eftersom det är alla hjärtansdag och ansvaret för att rosorna kommer ut ligger på mig så får jag allt sätta igång att försöka bli fördig idag!

10 februari

Har inte alls varit sugen på att skriva något idag.
Men gud så duktigt jag har varit!
Jag var och bytade mormors halsband efter skolan och tog sedan tåget och bussen hem. När jag kom hem byttade jag om till jogging kläder och sprang upp till mormor och morfar för att lämna halsbandet, hon var jätteglad och tyckte det var jättefint. Innan jag sprang hem tog jag en extra runda. Det var jätteskönt att få komma ut och det kändes verkligen att det var ett par månader sedan jag var ute och sprang.
Vet faktiskt inte varför jag slutade, tror det var i sommras när jag var i tunisien och fick det här uppehållet, man tänkte att det är semester då får jag ta det lite lugnt. Men ack så dumt! När lovet tog slut kom jag aldrig igång igen. Men nu är det dags! Ska försöka springa iallafall två till tre gånger i veckan.
Nu ska jag dammsuga huset snabbt, torsdag idag ju! Sedan ska jag sätta mig ner och fixa med Richards alla hjärtans dag present!


10 februari

Det märks att klassen börjar bli riktigt trött nu!


"Jag hör när du för in den!"
Citat från Oskar när han och Andre ska försöka börja skypa. Andre sitter och tar in och ut sladden i datorn. De sitter och leker konferans över skype. Tydligen sitter marcus på kontor i London och försöker koppla upp sig på skype. Carolline och jag sitter och skrattar som fan åt hur roliga dom små pojhkarna är!

10 februari

Snart är det dags för ännu en ny uppgift! Undra vad det kan vara..
Är sugen på att designa om min header, men vet inte riktigt hur. Några förslag?


10 februari

Hej på er!
Det var riktigt skönt att få sovmorgon idag, kände verkligen att det behövdes! Har sovit jättegott hela natten och inte vaknat en enda gång, skönt! Dock försov jag mig lite grann och hade bara 30 minuter på mig att göra mig iordning & ta mig upp till bussen.
Om 30 minuter är det deadline för logotypen och visitkortet. Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet!

9 februari

Har nu kommit hem från körskolan och har fått mat i magen. Klarade äntligen fas B! Dunder skönt! Nu är det inte långt kvar och lilla jag längtar helt otroligt mycket!
Dagen i dag har varit ganska så skön. Det var inte så mycket att göra i skolan, det var ingen stress om man säger så! Jag blev klar med både logotypen och visitkortet, faktiskt nöjd med det. Om en halv timme ska jag dra mig iväg för att gå en sväng med Caroline, hon smsade för en stund sedan och frågade. Jag hade planerat att springa en runda men är alldeles för trött så en runda med henne blir nog skönt innan sängen kallar!


Här är loggan jag gjorde för företaget "Dark helmet media" Vad tycks?

En sak till, imorgon tar jag sovmorgon en timme och får lite extra sömn! Det ska bli otroligt skönt!

9 februari

Den nya uppgiften är kommen och det är deadline imorgon kl 11.00! Vi ska göra en logotyp och ett visitkort till ett företag. Caroline och jag fick Dark Helmet Media. Hmm.. Beskrivningen av företaget lyder såhär:
Vi är ett svenskt företag som skapat flera informations applikationer för ungdomar inom Sverige. Vi vill underlätta det för gymnasieelever att komma åt skolinformation via sin mobil, då de flesta ungdomar i dagens läge har tillgång till en mobil med applikationer. Vi är just nu ett tiotal som arbetar inom företaget. Vi har jobbat med applikationer i ca 5 år.
Vad ska man göra? Jag har några ideer, men vet inte riktigt hur det blir. Ska börja så jag kommer igång. Vill bli klar idag så jag får sovmorgon imorgon. Vill sova!
Sålde rosor under lunchen! Gick bra och alla hjärtans dag närmar sig. Älskling ska överraska mig, dock tror jag att han har avslöjat sig lite igår när jag fick gissa med sitt underbara leende och skratt! Jag älskar dig!


Världens sötaste & gulligaste pojkvän!

9 februari

Klockan har nu passerat 11 och vi ska ha blivit klara med uppgiften! Gissa vad.. Jag är klar med allt. Här är den appen jag har designat till. Nu är det dags att sätat sig för att sälja rosor inför alla hjärtans dag nästa måndag. Efter lunch väntas en ny uppgift!








9 februari

Usch, det var en jobbig natt inatt! Vaknade ju av min dröm där jag blev skjuten och det tog evigheter innan jag kunde somna igen. När jag vaknade imorse hade jag fått 6 stycken sms av Richard, han hade också drömt inatt. Det verkar som att det har varit en jobbig natt för oss båda. Nu sitter jag i skolan och om två timmar ska uppgiften vara klar. I eftermiddag ska jag in om och byta mormors halsband som jag gav henne mot ett lite större, det satt lite för tajt på henne. Efter det blir det ett besök till körskolan, håller tummarna för att det ska gå bra och att jags ka klara fas B, men som jag känner mig just nu så kommer jag aldrig orka.

Tänkte att jag skulle dela med mig lite av det vi håller på med i skolan just nu.



Vi har ju som jag berättat designat appar. Här är Cheese of the day! En app som visar vilken ost som är lämplig för dig när du är på ett visst humör och vilken dryck som passar till just denna osten. Ostälskade som kommit på den? Dock finns inte detta på riktigt utan det är "framtids appar" som vi kommit på.

8 februari

Det är nästan försent att skriva den 8 februari. Snart är det den 9 och jag känner på mig att det kommer bli en tung dag. Jag somnade innan men för snart en timme sedan vaknade jag av att jag drömde att jag blev skjuten. Nu kan jag inte somna om, ligger vaken och kollar film, Irene Huss. Men jag vill bara sova! Jag är jättetrött men john blund protesterar mot att låta mig sova..

8 februari

Har precis satt mig i sängen för att ta det lugnt och jobba lite på tema uppgiften.
Det var jätte mysigt hemma hos mormor och morfar och hon blev jätteglad för presenten, hittade ett halsband i silver jag köpte till henne när jag var inne i stan. Sedan fick hon en tavla, en bild från morbror och Sofies bröllop som jag gjort om till tecknat. Jag blev bjuden på både tårta och middag, gott! Jag visade lite av det vi håller på med i skolan, får ibland ta och uppdatera dom om vart världens all teknik kan göra. Mormor blev lite imponerad över både photoshop och illustrator, hon har bara hört om programen när jag berättat aldrig sett hur det är att jobba i det förän nu. Det var en mycket mysig kväll!
Eftersom alla har kommenterat vädret och all blåst vart man än har varit så får jag väll också slänga in en kommentar om det. Jag har faktiskt tyckt att det har varit mysigt med blåst och gråhimmel. Det har varit RIKTIGT höst väder! Den hösten vi missade i höstas när all snö plötsligt dök upp har äntligen kommit! När jag cyklade från Furulund centrum till mormor och morfar kände jag verkligen hur frisk luften var och det känndes verkligen höstigt, precis lagom kallt (varmt jämfört med för ett par veckor sedan).


Den enormt goda tårtan mormor bjöd på!

8 februari

Sitter på bussen och ska alldeles strax hoppa av och gå ut i regnet. Ska cykla direkt till mormor för att fira henne! Ett inlägg om dagen kommer ikväll när jag kommit hem! :)

8 februari

Vilket stormande det är ute!
Idag har jag en lång och stressig dag! Vi ska nämligen göra en logotyp, ett grafiskt gränssnitt, en ikon och screenshots för en app. Vilket hejdundrande tema! Det kommer bli jobbigt och tufft med långa dagar! Men det är smällar man får ta! Idag är det min kära mormors födelsedag! Hela 61 år blir hon, grattis till henne! Ska åka dit i eftermiddag och fira henne. Det blir en liten överraskning, ja har nämligen inte varit där på jättelänge! Det är säkert två månader sedan, tråkigt. Men jag har verkligen haft fullt upp!
Dags att börja jobba på nu med arbetet så att man blir klar och så att man eventuellt får sovmorgon imorgon, det hade inte varit fel!



7 februari

Har kommit hem och fått i mig lite mat, fläskfile med smördeg och pommes. Det finns bara ett ord för det, MUMS! Det är verkligen en av mina favoriträtter!
Har skrivit på min projektrapport, har gjort lite mer än halva. Fick ju tillbaka deni fredags och det var några småändringar som behövdes göras. Tänkte att jag skulle skriva klart den nu snabbt så att jag kan plugga på körkortet sen. Det gick nämligen inte allt förbra idag. Fick 3 poäng ifrån att bli godkänd på fas B på första provet sedan andra vet jag inte alls hur jag tänkte, fick bara 53 där. Tråkigt! Så ska plugga på som fan idag och imorgon så ska jag ner där på onsdag igen och skriva prov.

Tänkte faktiskt att jag skulle börja med en ny grej här! Jag läser nämligen mitt horoskop varje söndag och jag tänkte dela med mig av det! Det är ett veckohoroskåp!



7 februari

Äntligen klar med den tekniska specifikationen, ska ta och packa ihop mina saker och börja dra mig mot körskolan. Dock ska jag sätta upp lite affisher om alla hjärtansdag på skolan!

7 februari

Skoldagen börjar gå mot sitt slut. Vi har bara 1½ timme kvar tills vi slutar och Caroline och jag är snart klara med den tekniska specifikationen av vår app. Skönt! Dock ska jag upp till körskolan och göra prov efteråt, hoppas på att klara B delen. För att klara den tänkte jag läsa på det jag missade sist innan jag lämnar skolan.


7 februari

Temat har dragit igång och jag är på g!
Det kommer nog bli två tuffa veckor med hårt arbete i skolan. Men att komma på en egen app och sedan designa allt till den, kul! Tur nog slipper vi bygga appen så vi ska bara göra allt design arbete. Jag tänkte göra en tränings app som man kan välja exakt vilken träning man vill ha, vilken del av kroppen man vill träna så sätter appen upp ett träningsprogram och matvanor till en. Hade varit en riktigt bra app! Jag hade skaffat den, helt klart! Hoppas Caroline är med på detta också när hon kommer!


7 februari

Glömde berätta en sak som hände imorse!
Jag gick på buss 6 på centralen och samtidigt som jag hoppade på hoppade det på en annan tjej som också går här på st Lars visade det sig. Hon satte sig på sätet bredvid mig och lade sin väska på stolen bredvid sig. I mitt säte satt redan en äldre gubbe. Men till saken, vid nästa station hoppade det på massa människor bland annat en höggravid kvinna och den enda platsens om var kvar var den bredvid den här tjejen. Den gravida kvinnan frågade om tjejen kunde akta sin väska så att hon kunde sitta. Gud så irriterad tjejen blev vände och vred på sig och suckade högt och var riktigt besvärad. På botulfs platsen hoppade en del av och nytt folk kom på. Kvinnan bytade plats och jag förstår henne! Tjejens väska tog återigen plats på stolen bredvid henne. Eftersom nya människor kom på bussen blev platserna upptagna. En lite äldre dam kom på sist och gick emot den enda lediga platsen i bussen. Bredvid den här tjejen, tjejen såg att damen kom emot henne men kollade bestämt ut genom rutan för att slippa flytta sin väska och slippa att ha någon sittandes bredvid sig eftersom det tydligen var extremt jobbigt. När damen puttade lite på henne och snällt frågade om hon kunde sitta åp stolen fick tjejen ett riktigt utbrott! "MEN VAFAN!" skrek hon och vred och vände på sig samtidigt som hon suckade högt, sparkade lite på sätet framför.

Allvarligt, vad är det för människor som gör på det här sättet! Om du nu inte vill sitta bredvid någon så cykla då till skolan och bränn lite av fettet du har på kroppen! Riktigt oförskämt är sånt och jag tycker det är så fruktansvärt respektlöst! Sånt finns inte i min värld, man accepterar och är vänlig mot andra och man låter folk sitta bredvid en på bussen, annars har man inte där att göra!


7 februari

Godmorgon godmorgon!
Är på bra humör idag trots att det är måndag! Det känns bra och idag är det första dagen på två veckors tema innan lovet börjar!
Igår gick älskling och jag upp tidigt för att åka på 6 månader kalas hos min kära gudson i Kävlinge. Vi var bjudna på frukost kl 9. Mycket trevligt och mycket mysigt! God frukost bjöds det på och sällskapet var ju bland det bästa som går att erbjuda!
På eftermiddagen åkte vi runt i Lomma och kollade hus tillsammans med Richards familj. På kvällen mös vi till det lite med film och ag slingade richard hår. Det blev riktigt snyggt med lite ljusare nyanser i hans bruna hår! I lördags slingade även Richard mitt hår mede lite blonda slinger, dock syns det inte så mycket så om några veckor ska vi göra det igenoch denna gången ta betydligt fler slingor!


Min lilla ru!

5 februari

Nu är öppethus på skolan alldeles strax slut. Det har varit en förmiddag med massa prat om hur bra skolan är. DEN ÄR BRA! DEN ÄR BÄST! Tabbade mig en aning när en förälder frågade om lärarna var bra. Vi hade precis pratat om innebandy turneringen så jag trodde att hon menade om dom var bra på det och jag sa ju nej för att vi elever är tio gånger bättre! Men jag hoppas att hon förstod vad jag menar och att jag räddade situationen. Det är ganska många som besökt skolan så det ser bra ut inför nästa år trots att den bästa årskullen går ut!


Rörlig bild hörnan


IT hörnan


Foto hörnan


Bar hörnan

4 januari

Sitter hemma hos Richard nu och vår eftermiddag tillsammans har varit mysig. Vid två tiden kom han och hämtade mig på skolan och vi åkte hem till Lena och Benny, Richard mormor och morfar. Det blev en liten fika och prat en stund innan vi åkta hem. Satte oss framför tvn och skulle kolla på "Santa buddies" men vi somnade båda två, så fruktansvärt mysigt att somna i din famn älskling! Nu ska vi gå upp där uppe och kolla tv med Lotta och Danne innan vi går och lägger oss. Imorgon är det klockan som ställs på 9.30 eftersom det är öppet hus på skolan och jag har lovat att vara där.


4 februari

Slutade skolan kvart över elva och jag är fortfarande kvar..
Ja, vad gör man inte för skolan. Nej jag skojade bara. Josefina hade glömt pengarna jag skulle handla för till filmkvällen så det blev att hon fixar det istället. Anledningen till att jag fortfarande är kvar är att jag tänkte fixa med affishen till alla hjärtansdag. Elevrådet ska nämligen sälja rosor och dela ut till olika skolor. Sedan tänkte jag även fixa projektrapporten, den allra sista inlämningen. Och även hålla Marcus och Victor sällskap när de sitter och jobbar med sina spel/presentationer, textkommunikation & projektarbete.


Jobbar på hårt, fast nej!

4 februari

Vi är nu hela fyra dagar in i februari, tiden går verkligen fort! Men idag så känns det verkligen som en bra dag, kanske för att det är fredag, kanske för att det äntligen är helg eller kanske för att jag ska få spendera en helkväll med min underbara pojkvän? Jag tror det är en blandning av alltihop. Helg det är skönt, det är då man har roligt och laddar upp sig inför en tuff skolvecka. Dock har denna veckan inte varit fullt så hemsk som jag trodde den skulle vara. Skönt! Men innan det sköna med helgen börjar har jag en hel lista med saker att göra.
  • Lämna in textkommunikationen och göra en framsida
  • Göra klart spelet, highscore och musik
  • Åka till netto för att handla påsar och popcorn till filmkvällen
  • Åka till Malmborgs och handla en dunk saft till filmkvällen
  • Gå bort till Richards praktik för att åka hem och ha helg!

3 februari

Näsan rinner som attans på mig och jag blev hundvakt så joggingskorna får faktiskt vänta tills på måndag! Jag har inte gjort allt för mycjet sen jag kom hem. Var ute med felix i trädgården en stund så att han fick kissat och lekt lite sedan dammsigade jag huset. Min dammsugar dag idag ju! Efter det hamnade jag framför datorn. Har kommit en bit till på mormors present, men det är fortfarande en bra bit kvar!
Imorgon lär den vara klar så jag slänger upp en bild på den då! :)


Jag älskar dig oändligt mycket!

3 februari

Sitter på centralen och väntar på buss 123 och kallt är det! En resa till värmen hade inte varit helt fel! Men det blir förhoppningsvis till sommaren tillsammans med mitt underbara hjärta! Gjorde ett teoriprov idag igen, var bara 6 poäng ifrån att bli godkänd! När jag kommer hem ska jag fortsätta rita på bilden mormor ska få och sedan väntar joggingskorna på mig! Är riktigt taggad på att komma ut ikväll! :)

3 februari

Så skönt att få sova länge idag! Dock hade jag klumpigt nog ställt klockan fel så den ringde kl 6 istället för 7. Störigt men det tog intr lång tid innan jag sov igen. När jag kom ut i köket för att ta fram en macka ur frysen så mötte jag det här



Felix hade hittat en toarulle någonstans och haft väldigt roligt med den. Till och med inne i pappas och Lenas sovrum hade han lekt med pappret.
Igår när jag var ute och gick med Caroline så bestämde jag mig, jag ska börja ta tag i träningen igen. Nu har jag nämligen bara körkortet kvar att plugga. Allt annat är klart, äntligen! Så ikväll är det jag som tar på min joggingskorna och ger mig ut!

2 februari

Fixade fas A på teorin idag, och nästan fas B! Good work! Ska kanske dit imorgon igen eftersom jag slutar tidigt imorgon också, enligt mitt vanliga schema denna gången! Skönt, skulle vilja fixa fas B med denna veckan eller i början av nästa. Vill bli klar NU!! Ska alldeles strax gå ut och gå en sväng med Caroline, ska bli skönt att röra lite på sig och att få träffa henne, jätte längesedan sist! Tråkigt, får börja ta tag i det också nu.


2 februari

Gjorde nyss religionsprovet, gick hyfsat, bara att hoppas på det bästa! Får väll fjäska i väsrta fall men han gillar mig, det är en fördel! Ska fortsätta med det vi gjorde på Grafisk illustrationen, Blir det bra ska jag framkalla det och ge till mormor i födelsedags present. Mindre än en vecka kvar till kära mormor blir 61! Håller tummarna på att det blir bra annars ha jag absolut ingen aning vad jag ska ge henne!

2 februari

Fortfarande jätte trött trots att jag somnade snabbt igår. Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade. Skönt var det men är konstogt nog fortfarande helt slut i både kropp och huvud. Ska jobba med Illustrator nu, vi ska lära oss något nytt! haha kan se om jag lägger upp en bild på det senare, men bara om jag blir nöjd haha!



Hittade bilder på Malte igår, ska framkalla denna bilden fast lite smått redigerad på en stor bild och rama in den. Tycker om den rikitgt mycket och tyvärr finns inte Malte med oss längre.

1 februari

Gud vad trött och sliten kroppen och hjärnan blir av allt pluggande. Är verkligen helt slut efter denna dagen. Satt och gjorde tre prov i rad på körskolan och som jag sa tidigare så fick jag 1 poäng ifrån att bli godkänd på fas A. Sög en aning att jag var så nära, men det är bara på det igen imorgon. Ska även köra imorgon och det ska bli kul. Dessutom får jag antagligen sluta halv 2 imorgon också eftersom vi har textkommunikation sista lektionen då med. Så har planerat att göra ett prov innan körlektionen och sedan ett efter. Vill bli klar nuuu! Religions pluggningen gick bra här hemma, ska dra igenom pappret en sista gång innan jag lägger mig också sedan får det gå som det går imorgon. Inte mycket mer man kan göra.


Världens underbaraste pojkvän och världens sötaste lilla fadderson

1 februari

Sitter på bussen och är strax framme i Furulund, hem ljuva hem! Det gick jättebra på körskolan idag! Klarade nästan fas A, 1 poäng ifrån! Ska skriva ett till imorgon efter det att jag haft min körlektion, håller tummarna på att klara det då! Nu ska jag hem och plugga fena förbaskade religionen, super tråkigt! Har pluggat lite på bussen och kan lite iallafall! :)

1 februari

Skoldagen är alldeles strax över för idag!
Är snart klar med spelet, har bara highscore kvar på sista leveln. Har gjort menyn och spelbrskrivning osv idag! Mycket bra jobbat känner jag. Sista lektionen som börjar kvart i 1 slipper Caroline och jag eftersom vi varit så duktiga och blivit klara. Så nu bär det av mot körskolan och göra prov, hoppas att bli godkänd idag så jag komme vidare. Annars har jag imorgon och torsdag också på mig. Kvällen annars bjuder på plugg, religionen ska pluggas in i skallen!
Ska gå till bussen nu!


1 februari

Då har vi redan kommit in i februari på 2011! Det är sjukt så fort tiden går, den bara springer iväg!
Bäst att komma igång med allt man behöver få gjort innan skolan slutar! Kom att tänka på mina nyårslöften igår! Hur går det med dom?
  1. Ta tag i skolan & bli färdig ( Ja det går ju bra! Snart klar! )
  2. Skaffa jobb (Tja, det går väl inte lika bra. Måste ta tag i att lämna ut cv!)
  3. Spara pengar (Det går jättebra faktiskt!)
  4. Träna! (Inte allt för bra tyvärr. Ska ta tag i det, snön och isen är ju borta nu så man borde väl gå ut och springa en runda!)
Men det går hyfsat ändå. Jag menar två av fyra punkter går jättebra! Men jag har ju körkortet att tänka på och känner att det går lite före att söka jobb! Ska ta och bli klar med det och sen skaffa mig ett jobb. Lite mindre än ett halvår kvar, det borde jag hinna!
Har inte långt kvar med spelet, riktigt skönt och religions provet är imorgon! Då är det ur världen! Dessutom slipper jag sista lektionen i eftermiddag eftersom jag är klar med textkommunikationen! Det lönar sig att vara flitig! Dock ska jag till körskolan idag igen och göra prov. Duktigt av mig va?





RSS 2.0